Filtros : "Pradellla, José Geraldo da Cruz" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: BioEnergy Research. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROBL, Diogo et al. Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis. BioEnergy Research, v. 9, n. 2, p. 559-565, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12155-016-9721-7. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Robl, D., Costa, P. dos S., Rabelo, S. C., Delabona, P. da S., Lima, D. J. da S., Padilla, G., & Pradellla, J. G. da C. (2016). Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis. BioEnergy Research, 9( 2), 559-565. doi:10.1007/s12155-016-9721-7
    • NLM

      Robl D, Costa P dos S, Rabelo SC, Delabona P da S, Lima DJ da S, Padilla G, Pradellla JG da C. Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis [Internet]. BioEnergy Research. 2016 ; 9( 2): 559-565.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-016-9721-7
    • Vancouver

      Robl D, Costa P dos S, Rabelo SC, Delabona P da S, Lima DJ da S, Padilla G, Pradellla JG da C. Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis [Internet]. BioEnergy Research. 2016 ; 9( 2): 559-565.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-016-9721-7

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024