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PEIXOTO, Gustavo Theodoro. Processo alternativo ao tratamento ácido do fermento na produção de etanol. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-05042024-104715/. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Peixoto GT. Processo alternativo ao tratamento ácido do fermento na produção de etanol [Internet]. 2024 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-05042024-104715/
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Peixoto GT. Processo alternativo ao tratamento ácido do fermento na produção de etanol [Internet]. 2024 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-05042024-104715/
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Torrano GP, Atanazio-Silva GA, Basso TP, Basso TO, Tadini CC. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough [Internet]. LWT. 2024 ; 199 1-6.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106
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Torrano GP, Atanazio-Silva GA, Basso TP, Basso TO, Tadini CC. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough [Internet]. LWT. 2024 ; 199 1-6.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106
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Basso, T. P., Procópio, D. P., Petrin, T. H. C., Giacon, T. G., Jin, Y. -S., Basso, T. O., & Basso, L. C. (2023). Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, 76( 7), 1-10. doi:10.1093/lambio/ovad077
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Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
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Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
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SILVA, Ana Paula Maria da et al. Integration of corn and cane for ethanol production: effects of lactobacilli contamination on fermentative parameters and use of ionizing radiation treatment for disinfection. Fermentation, v. 9, n. 2, p. 89 (13), 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation9020089. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Silva, A. P. M. da, Sica, P. M. de S., Pires, L. de A. N., Spironello, L., Mota, L. A., Peixoto, G. T., et al. (2023). Integration of corn and cane for ethanol production: effects of lactobacilli contamination on fermentative parameters and use of ionizing radiation treatment for disinfection. Fermentation, 9( 2), 89 (13). doi:10.3390/fermentation9020089
NLM
Silva APM da, Sica PM de S, Pires L de AN, Spironello L, Mota LA, Peixoto GT, Calegari RP, Basso TO, Tonso A, Gomes MP, Somessari SL, Duarte HG, Somessari ESR, Carvalho R de S, Baptista AS. Integration of corn and cane for ethanol production: effects of lactobacilli contamination on fermentative parameters and use of ionizing radiation treatment for disinfection [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 2): 89 (13).[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9020089
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Silva APM da, Sica PM de S, Pires L de AN, Spironello L, Mota LA, Peixoto GT, Calegari RP, Basso TO, Tonso A, Gomes MP, Somessari SL, Duarte HG, Somessari ESR, Carvalho R de S, Baptista AS. Integration of corn and cane for ethanol production: effects of lactobacilli contamination on fermentative parameters and use of ionizing radiation treatment for disinfection [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 2): 89 (13).[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9020089
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QUEIROZ, Enzo Bento. Metabolic engineering of the yeast Yarrowia lipolytica for the monoterpene geraniol heterologous production. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-29082023-074023/. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Queiroz, E. B. (2023). Metabolic engineering of the yeast Yarrowia lipolytica for the monoterpene geraniol heterologous production (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-29082023-074023/
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Queiroz EB. Metabolic engineering of the yeast Yarrowia lipolytica for the monoterpene geraniol heterologous production [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-29082023-074023/
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Queiroz EB. Metabolic engineering of the yeast Yarrowia lipolytica for the monoterpene geraniol heterologous production [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-29082023-074023/
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MUYNARSK, Elisangela de Souza Miranda et al. Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, v. 53 , p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bcab.2023.102865. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Muynarsk, E. de S. M., Christofoleti-Furlan, R. M., Dias do Prado, C., Sthepani Orozco Colonia, B., Oliveira Vidal, D. C., Basso, T. O., et al. (2023). Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, 53 , 1-11. doi:10.1016/j.bcab.2023.102865
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Muynarsk E de SM, Christofoleti-Furlan RM, Dias do Prado C, Sthepani Orozco Colonia B, Oliveira Vidal DC, Basso TO, Cunha AF da, Basso LC. Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production [Internet]. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 2023 ; 53 1-11.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcab.2023.102865
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Muynarsk E de SM, Christofoleti-Furlan RM, Dias do Prado C, Sthepani Orozco Colonia B, Oliveira Vidal DC, Basso TO, Cunha AF da, Basso LC. Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production [Internet]. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 2023 ; 53 1-11.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcab.2023.102865
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PATIÑO LAGOS, Margareth Andrea et al. Xylose metabolization by a Saccharomyces cerevisiae strain isolated in Colombia. Indian Journal of Microbiology, v. 63, n. 1, p. 84-90, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12088-023-01054-z. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Patiño Lagos, M. A., Cristancho Caviativa, J. A., Tusso Pinzón, D. C., Romero Roa, D. H., Basso, T. O., & Velásquez Lozano, M. E. (2023). Xylose metabolization by a Saccharomyces cerevisiae strain isolated in Colombia. Indian Journal of Microbiology, 63( 1), 84-90. doi:10.1007/ s12088-023-01054-z
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Patiño Lagos MA, Cristancho Caviativa JA, Tusso Pinzón DC, Romero Roa DH, Basso TO, Velásquez Lozano ME. Xylose metabolization by a Saccharomyces cerevisiae strain isolated in Colombia [Internet]. Indian Journal of Microbiology. 2023 ; 63( 1): 84-90.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12088-023-01054-z
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Patiño Lagos MA, Cristancho Caviativa JA, Tusso Pinzón DC, Romero Roa DH, Basso TO, Velásquez Lozano ME. Xylose metabolization by a Saccharomyces cerevisiae strain isolated in Colombia [Internet]. Indian Journal of Microbiology. 2023 ; 63( 1): 84-90.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12088-023-01054-z
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ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium. Scientific Reports, n. 10567, p. 1-15, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Eliodório, K. P., Cunha, G. C. de G. e, Lino, F. S. de O., Sommer, M. O. A., Gombert, A. K., Giudici, R., & Basso, T. O. (2023). Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium. Scientific Reports, (10567), 1-15. doi:10.1038/s41598-023-37618-8
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Eliodório KP, Cunha GC de G e, Lino FS de O, Sommer MOA, Gombert AK, Giudici R, Basso TO. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium [Internet]. Scientific Reports. 2023 ;(10567): 1-15.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8
Vancouver
Eliodório KP, Cunha GC de G e, Lino FS de O, Sommer MOA, Gombert AK, Giudici R, Basso TO. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium [Internet]. Scientific Reports. 2023 ;(10567): 1-15.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8
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Tonso A, Basso TO, Pessoa Junior A, Oliveira RP de S. Agitation and aeration: oxygen transfer and cell respiration. In: Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. Boca Raton: CRC Press; 2022. [citado 2024 jun. 05 ]
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Yeasts: from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. . Sharjah: Bentram Science. Disponível em: https://doi.org/10.2174/97898150510631220201. Acesso em: 05 jun. 2024. , 2022
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Yeasts: from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. (2022). Yeasts: from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science. doi:10.2174/97898150510631220201
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Yeasts: from nature to bioprocesses mycology : current and future developments [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/97898150510631220201
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Yeasts: from nature to bioprocesses mycology : current and future developments [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/97898150510631220201
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ALVES JUNIOR, Sérgio Luiz et al. Preface. Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science. Disponível em: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020001. Acesso em: 05 jun. 2024. , 2022
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Alves Junior, S. L., Treichel, H., Basso, T. O., & Stambuk, B. U. (2022). Preface. Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science. doi:10.2174/9789815051063122020001
NLM
Alves Junior SL, Treichel H, Basso TO, Stambuk BU. Preface [Internet]. Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. 2022 ; 2[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020001
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Alves Junior SL, Treichel H, Basso TO, Stambuk BU. Preface [Internet]. Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. 2022 ; 2[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020001
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ABNT
PRADO, Cleiton Dias do et al. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 05 jun. 2024.
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NLM
Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
Vancouver
Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
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GIACON, Thamiris Guerra e CUNHA, Gabriel Caetano de Gois e e BASSO, Thiago Olitta. Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Giacon, T. G., Cunha, G. C. de G. e, & Basso, T. O. (2022). Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br
NLM
Giacon TG, Cunha GC de G e, Basso TO. Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br
Vancouver
Giacon TG, Cunha GC de G e, Basso TO. Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br
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PETRIN, Thais Helena Costa. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Petrin, T. H. C. (2022). Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/
NLM
Petrin THC. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/
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Petrin THC. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/
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BUZELLI, Mariana Mourani. Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Buzelli, M. M. (2022). Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/
NLM
Buzelli MM. Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/
Vancouver
Buzelli MM. Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/
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ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Blocking mitophagy does not significantly improve fuel ethanol production in bioethanol yeast Saccharomyces cerevisiae. Applied and Environmental Microbiology, n. Ja 2022, p. 1-35, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1128/aem.02068-21. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Eliodório KP, Cunha GC de G e, White BA, Patel DHM, Zhang F, Hettema EH, Basso TO, Gombert AK, Raghavendran V. Blocking mitophagy does not significantly improve fuel ethanol production in bioethanol yeast Saccharomyces cerevisiae [Internet]. Applied and Environmental Microbiology. 2022 ;( Ja 2022): 1-35.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1128/aem.02068-21
Vancouver
Eliodório KP, Cunha GC de G e, White BA, Patel DHM, Zhang F, Hettema EH, Basso TO, Gombert AK, Raghavendran V. Blocking mitophagy does not significantly improve fuel ethanol production in bioethanol yeast Saccharomyces cerevisiae [Internet]. Applied and Environmental Microbiology. 2022 ;( Ja 2022): 1-35.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1128/aem.02068-21
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BASSO, Thiago Olitta et al. Saccharomyces: the 5 Ws and one H. Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Tradução . Sharjah: Bentram Science, 2022. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006. Acesso em: 05 jun. 2024.
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Basso TO, Basso TP, Alves Junior SL, Stambuk BU, Basso LC. Saccharomyces: the 5 Ws and one H [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006
Vancouver
Basso TO, Basso TP, Alves Junior SL, Stambuk BU, Basso LC. Saccharomyces: the 5 Ws and one H [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006
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ABNT
ALVES JUNIOR, Sérgio Luiz et al. Are yeasts “humanity’s best friends”? Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Tradução . Sharjah: Bentram Science, 2022. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020017. Acesso em: 05 jun. 2024.
APA
Alves Junior, S. L., Treichel, H., Basso, T. O., & Stambuk, B. U. (2022). Are yeasts “humanity’s best friends”? In Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments (Vol. 2). Sharjah: Bentram Science. doi:10.2174/9789815051063122020017
NLM
Alves Junior SL, Treichel H, Basso TO, Stambuk BU. Are yeasts “humanity’s best friends”? [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020017
Vancouver
Alves Junior SL, Treichel H, Basso TO, Stambuk BU. Are yeasts “humanity’s best friends”? [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020017
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ABNT
OLIVEIRA, Rafael David de et al. Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation. Computer Aided Chemical Engineering. Amsterdam: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9. Acesso em: 05 jun. 2024. , 2022
APA
Oliveira, R. D. de, Procópio, D. P., Basso, T. O., & Carrillo Le Roux, G. A. (2022). Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation. Computer Aided Chemical Engineering. Amsterdam: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9
NLM
Oliveira RD de, Procópio DP, Basso TO, Carrillo Le Roux GA. Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation [Internet]. Computer Aided Chemical Engineering. 2022 ; 51 211-216.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9
Vancouver
Oliveira RD de, Procópio DP, Basso TO, Carrillo Le Roux GA. Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation [Internet]. Computer Aided Chemical Engineering. 2022 ; 51 211-216.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9
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ABNT
GIACON, Thamiris Guerra et al. Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 05 jun. 2024.
APA
Giacon, T. G., Cunha, G. C. de G. e, Eliodório, K. P., & Basso, T. O. (2022). Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br
NLM
Giacon TG, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Basso TO. Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br
Vancouver
Giacon TG, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Basso TO. Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br